O nama Marketing   |   Kontakt   |   English

Proslavljena 10. obljetnica YACHTING & WINE druženja Adria Libra!

IZVORPromo

Kada su prije 10 godina organizirali prvo YACHTING & WINE druženje nisu imali na umu kako će se spontano druženje pretvoriti u tradiciju. Krenulo se s namjerom da jednom u poslovnoj godini zastanu, posvete se ljudskim odnosima i vrate okruženju u prirodi.

Nisu se ni ovom prigodom udaljili od edukacije i uz „yachting“ teme s partnerima stvorili ugodno druženje i priliku za razgovor o novim idejama za budućnost.

Osnivač pomorskog učilišta Adria Libar, kapetan Gordan Baraka 2014. godine započeo je druženje YACHTING & WINE koje se s razlogom pretvorilo u tradiciju, termin koji se čeka, lokacija na kojoj se opušta.

Okupljanja koje organizira Adria Libar iznjedrila su nešto vrijedno – poštovanje i poticaj među suradnicima. Svake godine potaknuti da ispričaju nešto vrijedno iz tematike koja ih okuplja uz pitanje  „ O čemu ćemo ove godine?“, a teme se množe uz ljude s kojima surađuju.

Svjesni kako su održali kontinuitet i u izazovnim vremenima, uz ovogodišnju 10. obljetnicu zahvalili su se svima s kojima grade uspješnu poslovnu priču – predavačima, zaposlenicima, savjetnicima, partnerima, medijima. Obraćanje direktorice Adria Libra Renate Knežić Rak i vlasnika vinarije Baraka Filipa Karla Barake bilo je emotivno i vratilo nas je na početak priče – kako zastati i biti zahvalan.

Foto: AdriaLibar

Daljnje druženje bilo je holističko. Uz obilazak vinarije i njenih podruma, priču o nastanku i razvoju autohtonih vina, uz predavanje Green Saila i Ornele Krežić o očuvanju prirodnih resursa i promicanju održivih praksi za budućnost u nautičkom turizmu, uz predivan dan, druženje se nastavilo na vanjskom dijelu vinarije. I ove godine uz vrhunski meni i domaće kuhare bila je i odlična ekipa Dalmatia Sea Food uz pidoče koje su zbog utjecaja Krke u šibenskom akvatoriju posebno ukusne, pogotovo kad se spremaju na inovativnoj Big Pan tavi.

Uživalo se u degustaciji vina vinarije Baraka koja respektiraju terroir i šibensko podneblje s pogledom na 10.500 čokota na imanju od 4 hektara.

Uz jazz & blues ritam i Dreamtime zaokruženo je druženje koje ćemo pokušati dočarati galerijom fotografija.

Iz Adria Libra nam poručuju kako su zahvalni svima i inspirirani za 10 novih godina!

Foto: AdriaLibar

Kada su prije 10 godina organizirali prvo YACHTING & WINE druženje nisu imali na umu kako će se spontano druženje pretvoriti u tradiciju. Krenulo se s namjerom da jednom u poslovnoj godini zastanu, posvete se ljudskim odnosima i vrate okruženju u prirodi.

Nisu se ni ovom prigodom udaljili od edukacije i uz „yachting“ teme s partnerima stvorili ugodno druženje i priliku za razgovor o novim idejama za budućnost.

Osnivač pomorskog učilišta Adria Libar, kapetan Gordan Baraka 2014. godine započeo je druženje YACHTING & WINE koje se s razlogom pretvorilo u tradiciju, termin koji se čeka, lokacija na kojoj se opušta.

Okupljanja koje organizira Adria Libar iznjedrila su nešto vrijedno – poštovanje i poticaj među suradnicima. Svake godine potaknuti da ispričaju nešto vrijedno iz tematike koja ih okuplja uz pitanje  „ O čemu ćemo ove godine?“, a teme se množe uz ljude s kojima surađuju.

Svjesni kako su održali kontinuitet i u izazovnim vremenima, uz ovogodišnju 10. obljetnicu zahvalili su se svima s kojima grade uspješnu poslovnu priču – predavačima, zaposlenicima, savjetnicima, partnerima, medijima. Obraćanje direktorice Adria Libra Renate Knežić Rak i vlasnika vinarije Baraka Filipa Karla Barake bilo je emotivno i vratilo nas je na početak priče – kako zastati i biti zahvalan.

Foto: AdriaLibar

Daljnje druženje bilo je holističko. Uz obilazak vinarije i njenih podruma, priču o nastanku i razvoju autohtonih vina, uz predavanje Green Saila i Ornele Krežić o očuvanju prirodnih resursa i promicanju održivih praksi za budućnost u nautičkom turizmu, uz predivan dan, druženje se nastavilo na vanjskom dijelu vinarije. I ove godine uz vrhunski meni i domaće kuhare bila je i odlična ekipa Dalmatia Sea Food uz pidoče koje su zbog utjecaja Krke u šibenskom akvatoriju posebno ukusne, pogotovo kad se spremaju na inovativnoj Big Pan tavi.

Uživalo se u degustaciji vina vinarije Baraka koja respektiraju terroir i šibensko podneblje s pogledom na 10.500 čokota na imanju od 4 hektara.

Uz jazz & blues ritam i Dreamtime zaokruženo je druženje koje ćemo pokušati dočarati galerijom fotografija.

Iz Adria Libra nam poručuju kako su zahvalni svima i inspirirani za 10 novih godina!

Foto: AdriaLibar

Intervju

Kolumna

Lifestyle

Foto / video